Hämeenlinnan Rotarykalenterit

17.3.2014

Viikkokokous 17.3.2014

Varapresidentti Timo Sollo avasi kokouksen ja toivotti 28 omaa jäsentä sekä 8 vierasta tervetulleeksi. Uusi jäsenemme Juliusz Rakowski esittäytyi. Hän vastaa Vitabalans Oy:ssä lääkeviennistä. 

Luokite-esitelmän piti Helena Lehkonen aiheesta Musiikkialan osaajien hiljaisen tiedon keruu. Helena näytti ensin meille videon aikaisemmasta tutkimuksesta, jossa keskityttiin kädentaitoihin. Nyt menossa oleva tutkimus liittyy Sibeliuksen juhlavuoteen, sillä tulokset on tarkoitus julkaista ensi vuoden alussa osana juhlavuoden tapahtumia.


Helena haastattelee 14 musiikkialan osaajaa ja analysoi heitä HiT-analyysin avulla. Tämä analyysimenetelmä pohjautuu yksilön itsensä konstruoimaan tietoon omasta toiminnastaan. Osaajat edustavat sekä klassista että kevyttä musiikkia. Kohderyhmässä on 3+3 laulajaa, 2+2 kapellimestaria ja 2+2 soittajaa, kaikki Suomen huippunimiä. Tavoitteena on kerätä heidän hiljaista tietoaan ja siihen liittyviä hyviä käytänteitä. Tätä osaamista pyritään jakamaan eteenpäin sekä suurelle yleisölle että musiikin alan noviiseille. Onnea Helenalle vaativaan hankkeeseen!

Ei kommentteja: