Hämeenlinnan Rotarykalenterit

24.9.2012

Viikkokokous 24.9.2012

Puheenjohtajana toimi past-presidentti Jari Kovalainen, joka toivotti 9 vierailijaa ja 23 omaa jäsentä tervetulleeksi. Antti Ikonen pyysi vapaaehtoisia ilmoittautumaan kyytimieheksi sotaveteraanien perinteiseen syyskeräykseen 3.10.
Viime vuoden vaihto-oppilaamme Silja Soittila kertoi vuodestaan Amerikassa.Hän lähti matkaan 6.8.2011 ja palasi viime kesänä heinäkuussa takaisin. Hänen vastaanottava klubinsa oli Montague-Whitehall Michiganista piiristä 6290. Silja on kotoisin Parolasta ja Whitehall on samankokoinen n. 4000 asukkaan kylä. Siljalla oli yhteensä 3 isäntäperhettä ja kokemukset olivat hyviä. Koulu alkoi vasta 7.10., joten syksyllä jäi aikaa tutustua ympäristöön. Silja kertoi elävästi koulusta, vapaa-ajasta, paikallisen klubin toiminnoista, ja matkoista. Erityisesti Länsirannikolle tehty West Coast Trip oli Siljan mielestä mahtava.
Lopuksi Silja antoi isäntäklubinsa standaarin ja kiitti Hämeenlinnan klubia. "Vaihto-oppilasvuoteni Amerikassa oli mahtava. Tapasin niin monia ihmisiä, koin uutta, näin paikkoja... Suosittelen kaikille tästä eteenpäin vaihtovuotta, etenkin Rotaryn kautta! Teette upeaa työtä!" Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Ei kommentteja: