Hämeenlinnan Rotarykalenterit

19.4.2010

Viikkokokous 19.4.2010

Paikalla oli 29 omaa jäsentä ja 3 vierasta eli yhteensä 32 rotaria. Presidentti Heikki Lindroth avasi kokouksen kello 12.25 ja toivotti osallistujat tervetulleeksi. Ei ilmoitusasioita. Kokouksen esitelmän piti yliopettaja Markku Kuivalahti aiheesta Tiedotus. Hän kertoi luokite-esitelmässään ajankohtaisista tiedotukseen ja viestintään liittyvistä asioista erityisesti Rotary toimintaan liittyen. Ennen varsinaiseen aihetta Markku kertoi valokuvien kera terveiset Valkeakoskella 17-18.4.2010 pidetystä piirikonferenssista. Kuvassa Markun vasemmalla puolella on rotaryvuoden 2010-2011 piirikuvernööri Timo Hänninen Sysmän Rotaryklubista.
Esitelmänsä aluksi yliopettaja Markku Kuivalahti totesi tiedottamiseen liittyvien asioiden olevan aina yleisimpien työyhteisöissä esiintyvien ongelmien joukossa. Vaikka Paul Harris piti asioiden toteuttamista tärkeämpänä kuin niistä tiedottamisesta, on tiedottamisen rooli nykyisin korostunut myös rotarytoiminnassa eikä voida enää ajatella että tultaisiin toimeen ilman aktiivista tiedottamista. Markku esitteli mielenkiintoisesti rotarytoimintaan liittyvää tiedotusta eri tasoilla: 
  • Rotary International
  • Suomen Rotary
  • Rotarypiiri
  • Klubitasolla (Hämeenlinnan Rotaryklubi)
Esityksensä lopussa Markku esitteli uusia mahdollisia kehitysideoita, kuten esimerkiksi sen, että blogia kommentoimalla ja artikkeleita kirjoittamalla voisi jatkossa myös paikata. Esityksen kalvot löytyvät tästä linkistä.

Hämeenlinnassa 19.4.2010
Jari Kovalainen
II Sihteeri

Ei kommentteja: