Hämeenlinnan Rotarykalenterit

17.4.2010

Terveiset piirikonferenssista Valkeakoskelta

Piirijuhla ja piirikokous sujuivat mallikkaasti hienossa ja uudessa Tietotien lukiossa. Valkeakoski-Tohka -klubin isännöimään konferenssiin osallistui noin 180 rotaria, puoliso ja vaihto-opiskelijaa. Ohjelman kulku oli perinteinen. Lippujen saavuttua Ritvalan kööri -niminen lauluyhtye esitti musiikkia, jonka jälkeen kuvernööri Eero Piipponen toivotti vieraat tervetulleeksi. Lukion rehtori Pasi Syrjä esitteli lukion tilat ja toiminnot.

RI-presidentin edustaja PGD Meirion L. Morris esitti tervehdyksen, jossa käsitteli rotareille tuttuja teemoja: vesi, terveys ja ravinto sekä lukutaito. "Hiekkaan ei jää jalanjälki, jos istuu paikallaan." "Jatkukoon työnne paremman maailman puolesta pitkään", totesi Morris puheensa lopuksi. Suomen rotarypiirien edustaja DG Aatos Lahtinen vertasi mielenkiintoisesti rotarien toimintavoimaa siihen näkymättömään energiaan, jota maailmankaikkeudessa on uskottu olevan.

Juhlaesitelmän pitäjä oli vaihtunut, ja kuulimme entisen teräsmiehen, triatholisti Pauli Kiurun esityksen innostuksesta, luovuudesta ja sisusta. Hän kertoi oman aktiivikautensa harjoittelusta ja kilpailemisesta. Tämän jälkeen lauluyhtye Pilke esitti 3 kappaletta, kuulimme eri sidosryhmien tervehdykset sekä GSE-ryhmän esittelyn. Tilaisuus päättyi yhteisesti laulettuun Hämäläisten lauluun.

Piirikokous sujui ilman yllätyksiä Eero Piipposen johtamana. Piirimme taloudellinen tilanne on hyvä, ja viime vuoden tulos oli yli 16.000 euroa positiivinen. Ilta jatkui Valkeakosken kaupungin vastaanotolla ja Governor's Ball -juhlalla Waltikassa. Klikkaa kuvat suuremmiksi!

Ei kommentteja: