Hämeenlinnan Rotarykalenterit

25.11.2009

RI-presidenttimme John Kennyn esittely

Rotary Internationalin presidentti vaihtuu vuosittain samaan tapaan kuin omassa klubissammekin. Usein tunnemme RI-presidentistä vain hänen vuoden teemansa, nimensä ja valokuvansa. Itse henkilö jää helposti tuntemattomaksi.

John Kennyn kotiklubi on Grangemouth eteläisessä Skotlannissa, noin 50 km Edinburghista luoteeseen. Hän on juristi, valmistunut Glasgown yliopistosta ja toiminut lainopillisen tiedekunnan dekaanina. Harrastuksiin on kuulunut rotariaatteen lisäksi partiotoiminta. Kenny on palkittu partiotoiminnan avustamisesta ja kehittämisestä Itä-Euroopassa. Hän on toiminut Skotlannin kirkossa presbyteerien vanhimpana. Paitsi rotaripresidenttinä Kenny on ollut presidenttinä sekä nuorkauppakamarissa että Skotlannin nuorkauppakamarien liitossa. Monipuolista yhteiskunnallista toimintaa!

Rotarina John Kenny on ollut kohta 30 vuotta, vuodesta 1970 alkaen. Tähän jaksoon sisältyy toiminta Iso-Britannian ja Irlannin varapresidenttinä ja presidenttinä, RI:n johtajana, toimeenpanevan komitean puheenjohtajana, Rotary-säätiön asiamiehenä, piirikuvernöörinä, edustajakokouksen varapuheenjohtajana ja ryhmänjohtajana, presidentin edustajana sekä komitean jäsenenä ja puheenjohtajana. RI:n huipulle pääsee siis vain monivuotisella ja pyyteettömällä palvelulla järjestössämme. Olemme kokeneen rotarin johdolla toteuttamassa hänen ohjelmaansa "Rotarin tulevaisuus on sinun käsissäsi". Kuvassa John Kenny on yhdessä vaimonsa Junen kanssa. Klikkaa kuva suuremmaksi.

Alla olevasta videosta selviää, mitä 1,2 miljoonaa rotaria ja 33000 klubia pystyvät tekemään John Kennyn johdolla tänäkin vuonna.

Ei kommentteja: