Hämeenlinnan Rotarykalenterit

27.2.2017

Viikkokokous 27.2.2017

Varapresidentti Helena Lehkonen toivotti 14 omaa jäsentämme sekä 3 vierailijaa tervetulleeksi. Onnittelimme Antero Lähteenmäkeä, jolle on myönnetty mobilistien SAHK:n kultainen ansiomerkki. Pirkko Melender kiitti jäsenyysvuosista ja kertoi muuttavansa Vaasaan.


Alustajaksi oli kutsuttu Katariina Ratia Stage-projektista. "Stage on media- ja kulttuuripainotteinen nuorten työllisyyshanke, jossa asiakkaina on hämeenlinnalaisia alle 30-vuotiaita nuoria. Stage-hankeen tavoitteena on parantaa nuorten kokonaisvaltaisia palveluja ja koota niitä yhden katon alle sekä etsiä keinoja, joilla nuoret sijoittuvat helpommin koulutukseen ja työhön.


Nuorten palvelupistettä ollaan rakentamassa osoitteeseen Turuntie 4. Tavoitteena on parantaa nuorten valmiuksia töihin ja opintoihin. Pääpaino on sosiaalisten taitojen ja itsetunnon kehittämisellä. Tarkoitus on voittaa ujous, hyödyntää vahvuuksia, oppia markkinoimaan itseään ja löytää oma elämänuransa. Alustus herätti vilkasta keskustelua. Katso lisätietoja täältä.

Ei kommentteja: