Hämeenlinnan Rotarykalenterit

13.2.2017

Viikkokokous 13.2.2017

Presidentti Marco Björkskog toivotti 16 omaa jäsentä, 3 vierailijaa sekä vaihto-oppilaamme Samuelin tervetulleeksi. Alustajaksi oli kutsuttu Riihimäen Cocksin toiminnanjohtaja Tommi Lindroos.


Riihimäen Cocks on ollut viime vuosina ylivoimainen käsipallojoukkue koko Suomessa. Aikaisemmin BK-Karjaa hallitsi lajia parikymmentä vuotta, mutta viimeiset 8 mestaruutta on tullut Riihimäelle. Tällä kaudella ei ole tullut yhtään tappiota. Tämä on myös negatiivista, koska yleisöä ei kiinnosta välttämättä selvät ottelut. Syynä ylivoimaan on se, että suuri osa pelaajista on ammattilaisia. Vuosibudjetti on 800000 euroa.

Käsipallo on raaka maalintekopeli. Maaleja syntyy 60 minuutissa 20-40 / joukkue. Pelaajilta vaaditaan äijämäisyyttä, ja pelaajien olkapäät sekä polvet ovat kovilla. Tämä näkyy myös vakuutusmaksuissa. Toisaalta käsipallo on herrasmiespeli, jossa ei harrasteta jälkipuheita, vaan kunnioitetaan tulosta.

Cocks on parhaillaan mukana EHF-cupin lohkovaiheessa. Sunnuntaina 19.2. Elenia-areenalle tulee vastaan kova saksalaisseura ja D-lohkon suurin ennekkosuosikki MT Melsunen. 

Ei kommentteja: