Hämeenlinnan Rotarykalenterit

4.10.2010

Viikkokokous 4.10.2010

Paikalla oli 24 omaa jäsentä ja 6 vierailijaa, yhteensä 30 rotaria. Presidentti Jari Papunen toivotti vieraat ja erityisesti kuvernööri Timo Hännisen tervetulleeksi. Esittelyvuorossa olivat tällä kertaa Juha Isosuo ja Ilkka Ranta. Ennen viikkokokousta kuvernööri ja klubin hallitus olivat keskustelleet piirin ja klubin ajankohtaisista asioista. Kokouksessa Timo Hänninen esitteli ensin itsensä ja perheensä ja sen jälkeen tämän rotarivuoden painopisteitä niin RI:n, Suomen Rotaryn, piirin 1390 kuin yksittäisen klubin näkökulmasta.
Jäsenhankinnassa Timo katsoi tärkeimmäksi tavoitteeksi klubin tulevaisuuden turvaamisen. Piirin 1390 jäsenten keski-ikä on 60,4 vuotta. Timo Hänninen kertoi suomalaisten rotarien poliokampanjasta, jossa pyritään rokottamaan afganistanilaisia lapsia vaikeilla sotatoimialueilla. Timon mukaan rotarien nuorisovaihtoa olisi syytä markkinoida kouluihin. Suomeen tulevia vaihto-oppilaita tulisi majoittaa klubilaisten perheisiin yhteisvastuullisesti.

Piirin PETS-koulutus pidetään Jyväskylän kristillisessä opistossa 19.-20.3.2011. Piirikonferenssi on 16.-17.4.2011 Liikuntakeskus Pajulahdessa Nastolassa. Lopuksi kuvernööri Timo Hänninen muistutti rotareille tärkeistä nettisivuista.

Ei kommentteja: