Hämeenlinnan Rotarykalenterit

28.9.2009

Viikkokokous 28.9.2009 - kuvernöörin vierailu

Paikalla oli 26 omaa jäsentä ja 7 vierasta, yhteensä 33 rotaria. Kuvernööri Eero Piipposen lisäksi mukana oli apulaiskuvernööri Meiju Honkavuori. Ennen viikkokokousta kuvernöörit keskustelivat klubin presidentin ja hallituksen kanssa (kuva 1). Presidentti Heikki Lindroth ilmoitti, että 28.10. klo 18 pidetään Sibelius opiston järjestämä IC/avec-konsertti Verkatehtaalla Tauno Marttinen salissa.

Eero Piipponen käsitteli alustuksessaan aiheita sekä klubin, piirin että koko järjestön tasolla. Hän aloitti neljän kysymyksen kokeesta ja sen soveltuvuudesta meidän aikaamme. Rotarien keskeiset arvot ovat: palvelu, ystävyys ja kumppanuus, moninaisuus, lahjomattomuus ja rehellisyys sekä johtajuus, johto ja johtaminen. Kolme peruspilariamme ovat toveruus, henkinen kasvu ja palvelumieli.

Eero Piipposen kertoi oman taustansa ja kuvaili tunnelmia kuvernöörien koulutustilaisuudesta. Maailmanpresidentti John Kennyn asettamat tavoitteet kaikille klubeille ovat jäsenmäärän lisäys yhdellä, läsnäoloprosentin parantaminen 80:een sekä yhden uuden klubin perustaminen jokaiseen piiriin. Piirin 1390 klubit ovat sitoutuneet ottamaan 87 uutta jäsentä kaudella 2009-2010. Rotarin katse on tulevaisuuteen.

Tilaisuuden lopuksi presidenttimme luovutti kuvernöörille klubimme 70-vuotishistoriikin.

Klikkaa kuvat suuremmiksi!

Ei kommentteja: