Hämeenlinnan Rotarykalenterit

17.8.2009

Viikkokokous 17.8.2009

Presidentti Heikki Lindroth toivotti 31 omaa jäsentä ja 7 vierasta sekä vaihto-opiskelijat tervetulleiksi aloittamaan syyskautta. Jäsenille oli jaossa uusi matrikkeli sekä ohjelmalista vuoden viikkokokouksista. Presidentti ilmoitti, että 1.9. kokous pidetään Lammin Säästöpankin kerhohuoneessa klo 18 alkaen. Ilmoittautuminen kokoukseen ja yhteiskuljetukseen pyydetään myöhemmin.

Mikko Koivulehto esitteli uudet vaihto-opiskelijat. Hämeenlinnalainen Heikki Mannila (kuvassa seisomassa)lähtee Saksaan Berliiniin ja vastaavasti Hämeenlinnan klubiin tulee Saksasta Thorpen Prisett (kuvassa istumassa). Hän on 16-vuotias urheilua harrastava nuorukainen.

Toimitusjohtaja Kari Mäkinen Kiertokapula Oy:stä piti esitelmän aiheesta Jätehuollon ajankohtaisasiaa. Hän kertoi Kiertokapulan tehtävistä, toimipisteistä sekä tulevista suunnitelmista. Jätteiden poltto tapahtuu Riihimäellä jo tällä hetkellä. Karanojalle on tekeillä biopolttoainetta tuottava laitos yhteistyössä St1:n kanssa. Se on lajissaan ainutlaatuinen koko maailmassa.

Viikkokokouksen jälkeen uusi hallitus piti 1. kokouksensa.
Klikkaa kuvat suuremmiksi!

Ei kommentteja: