Hämeenlinnan Rotarykalenterit

4.12.2017

Viikkokokous 4.12.2017

Kokoonnuimme Museo Militarian tiloihin, jonne kokouspaikkamme siirtyy ensi vuoden alussa.  Presidentti Helena Lehkonen toivotti 16 jäsentämme sekä vaihto-oppilaamme Olivian ja Samuelin tervetulleeksi. Helena muistutti, että ensi viikolla ei ole päiväkokousta, vaan kokoonnumme Keskusseurakuntatalolle laulamaan kauneimpia joululauluja illalla klo 19.

Museo Militarian johtaja Miia-Leena Tiili toivotti omasta puolestaan meidät tervetulleeksi nyt vierailulle ja ensi vuonna säännöllisiin viikkokokouksiin. Hän kertoi, että museolla on 14.12. klo 16 koko perheelle tarkoitettu kuusijuhla.


Meille oli varattu opastettu vierailu museon näyttelyihin. Sen veti asiantuntemuksella Hannu Virta. Hän kertoi, että nykyinen Museo Militaria on syntynyt, kun alkuperäiseen tykistömuseoon liitettiin Viestimuseo ja Pioneerimuseo.


Tarkempia tietoja museosta löytyy nettisivuilta tästä linkistä. Tutustumiskäyntimme lopuksi Matti Savonjousi piti puheen 100-vuotiaalle itsenäiselle Suomelle. Saamme olla kiitollisia aikaisemmille sukupolville siitä, että meillä on monilla eri mittareilla maailman paras tai parhaiden joukossa oleva maa.


Ei kommentteja: