Hämeenlinnan Rotarykalenterit

11.4.2016

Viikkokokous 11.4.2016

Tuleva presidentti Marco Björkskog avasi kokouksen ja toivotti 22 omaa jäsentä + 4 vierailijaa tervetulleeksi. Helge Pyöriä oli tutustumassa klubiimme ja esitteli itsensä. Satu Suonperän johdolla vietimme hartaan hetken pois nukkuneen jäsenemme Stuart Köhlerin muistoksi.Luokite-esitelmän piti Jouni Haajanen aiheesta Tavastian kiinteistöjen käytön kehittäminen ja tiivistäminen. Jouni esitteli taustaa sille, miten Hattelmalan kampuksen tiloja tullaan muuttamaan niin, että myös 1100 Kaurialan ja lyseon lukiolaista mahtuu rakennuksiin.

Opetus irtaantuu ajasta ja paikasta. Oppiminen tapahtuu entistä tiiviimmässä yhteistyössä yritysten kanssa, jokainen opiskelija voi luoda yksilöllisiä oppimispolkujaan ja uudet pedagogiset ratkaisut tarkoittavat tiimityötä. Kaiken lisäksi rahoituksen supistuessa on pakko optimoida tilojen käyttöä. Haahtela-kehitys Oy:n tekemän selvityksen mukaan kampus-alueella on vajaassa 9200 m2.

Kaupan ja hallinnon opetus tullaan siirtämään A-rakennukseen, jolloin G-rakennus siirtyy lukioiden käyttöön. G-rakennuksen viereen tullaan rakentamaan lisätilaa 3700 m2 lukioiden toiveiden mukaan. Myös Vanajaveden opisto käyttää näitä tiloja iltaisin. Klikkaa kuvat suuremmiksi.


Ei kommentteja: