Hämeenlinnan Rotarykalenterit

23.11.2015

Vuosikokous 23.11.2015

Presidentti Timo Sollolla oli ilo kutsua tervetulleeksi 23 omaa jäsentämme sekä 3 vierailijaa. Helena Lehkonen informoi, että ensi maanantaina 30.11. viikkokokous pidetään Wetterhoffin talossa Sibelius Centerissä. Lauantaina 28.11. on Hämeenlinnan klubin organisoima IC-tapahtuma Koivikko-kodin hyväksi. Tilaisuus alkaa Verkatehtaan sisäpihalla klo 11.


Vuosikokouksen puheenjohtajaksi valittiin presidentti Timo Sollo.
Past presidentti Mika Mäkelä esitteli edellisen rotaryvuoden toimintakertomuksen. Sen tavoitteita olivat: klubin tukeminen ja vahvistaminen, keskittäminen ja humanitaarisen palvelun lisääminen, julkisuuskuvan parantaminen ja tiedon levittäminen Rotarysta.


Pekka Nissilä kertoi terveiset kamerunilaiselta kummitytöltämme. Hän toivoi, että kummilapsihanke käsiteltäisiin toimintakertomuksessa omana kokonaisuutenaan opiskelijavaihdon tavoin. Ossi Halonen esitteli kokoukselle rotaryklubin tasekirjan. Pirkko Melender luki toiminnantarkastajien lausunnon. Tilivelvollisille myönnettiin vastuuvapaus.

Kokouksen lopussa Ilmari Peltola muistutti, että klubimme oli rakentamassa tähtitornia ja perustamassa Vega-yhdistystä vuonna 1981 Ahveniston mäelle.

Ei kommentteja: