Hämeenlinnan Rotarykalenterit

5.10.2015

Viikkokokous 5.10.2015

Presidentti Timo Sollo toivotti 20 omaa jäsentämme, 2 vierailijaa ja 2 vaihto-oppilastamme tervetulleeksi. Pekka Nissilä kertoi terveiset Kamerunissa asuvalta 12-vuotiaalta kummitytöltämme Lacaine Dina Andangilta.  Anne Ranta-Eskola esitteli vaihto-opiskelijamme Noah Storeyn ja Saara Hildénin. 



Noah Storey on kotoisin Peterborough kaupungista Kanadan Ontariosta. Hän aloitti vaihtarivuoden nyt syksyllä. Jo tässä ajassa hän on oppinut suomea niin hyvin, että piti esityksensä suomeksi. Noahin monipuolisiin harrastuksiin luuluvat laskettelu, jalkapallo, maastopyöräily, vesihiihto, triathlon sekä musiikkipuolelta pianon, trumpetin, kitaran ja rumpujen soitto. Hänen koulunsa Kanadassa on Crestwood Secondary School, jossa on korkeatasoinen urheilulinja.



Saara Hildén vietti vaihto-oppilasvuoden 2014-2015 Paraguaissa. Ciudad del Este on Alto Paranán maakunnan pääkaupunki ParaguayssaHänen kotipaikkansa sijaitsi lähellä Brasilian ja Argentiinan rajaa. Saaralla oli 2 host-perhettä, ja hän kävi yksityistä katolista koulua. Hän pääsi osallistumaan mm. rotarien suureen konferenssiin Sao Paulossa. Saara esitti lämpimät kiitokset siitä, että hänelle tarjottiin mahdollisuus tutustua Etelä-Amerikkaan ja oppia espanjan kieli. Tilaisuuden lopuksi Saara luovutti isäntaklubinsa standaarin Hämeenlinnan klubille.



Ei kommentteja: