Hämeenlinnan Rotarykalenterit

20.10.2014

Viikkokokous 20.10.2014

Presidentti Mika Mäkelä toivotti 20 omaa jäsentä ja 6 vierailijaa tervetulleeksi. Timo Sollo toivotti kaikki tervetulleeksi ensi perjantaina 24.10. klo 9.30 Asunto Oy Poltinahon Pumadaan, jossa esitellään asunnoiksi muutetun entisen leipomon tiloja. Tilaisuudessa sotilaskotiautosta tarjotaan munkkikahvit.

Kokousesitelmän piti Yle Hämeen uusi päällikkö Eero Hyvönen. Hänen aiheenaan oli Ylen ja laajemminkin median muutos portinvartijasta sisäänheittäjäksi. Yksisuuntainen televisio ja radio on muuttunut sosiaalisen median ansiosta kaikille avoimeksi keskustelukanavaksi. Viesti kulkee monelta monelle, ja tietoa on saatavilla silloin, kun käyttäjälle sopii.


Jokainen voi räätälöidä itselleen sopivat uutisvirrat Ylen uutisvahdilla. Yle Hämeen tavoitteena on tehdä enemmän suoria raportteja ihmisille merkityksellisistä aiheista. Tässä työssä on yhteensä 16 henkilöä. He tuottavat myös Hämeen tv-uutisia ja nettisivustoja.

Eero Hyvösen mukaan Yle ei esittele pelkästään ongelmia, vaan etsii niihin myös ratkaisuja. Haluamme lisätä ymmärrystä. Ohjelmat ja artikkelit on linkitettävissä niin, että tarvittaessa päästään todella syvälliseen tietoon käsiksi. Kännykästä on tulossa ensisijainen väline ajan tasalla pysymiseen.

Ei kommentteja: