Hämeenlinnan Rotarykalenterit

8.9.2014

Viikkokokous 8.9.2014

Presidentti Mika Mäkelä toivotti 4 vierailijaa ja 27 omaa jäsentämme tervetulleeksi. Kokousesitelmän piti Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n toimitusjohtaja Jorma Hassinen. Klikkaa kuva suuremmaksi.


Hänen pääaiheenaan oli uusi Elenia-areena, joka avautui suurelle yleisölle juuri tänään. Hämeenkaaren toiminnot siirtyvät syys-lokakuun aikana Pullerille ja kaari puretaan todennäköisesti keväällä 2015. Elenia-areenan rakennusprojekti onnistui hyvin. Erityisesti salin säädettävä led-valaistus ja aluejoustolattia ovat saaneet ammattilaisilta kiitosta. Halli on rakennettu energiaa säästäväksi, jotta käyttömenot pysyvät kohtuullisina.

Areenaa vuokrataan urheilutapahtumien lisäksi musiikki- ja messutilaisuuksiin. Syksyn mittaan sali on varattu mm. Matin ja Tepon, Hectorin ja Jari Sillanpään konsertteihin sekä Rakenna ja sisusta -messuille. Suomen komeimpaan halliin tuli 2600 istumapaikkaa, ja konsertteihin mahtuu jopa 3100 katsojaa. Parkkipaikalla on tilaa 612 autolle.

Lopuksi Jorma Hassinen kertoi Hämeenlinnan Liikuntahallien muista kohteista. Yleisö esitti hänelle lopuksi hyviä kysymyksiä.

Ei kommentteja: