Hämeenlinnan Rotarykalenterit

18.6.2012

Käätyjenvaihtokokous 18.6.2012

Paikalla oli 16 omaa jäsentä ja yksi vierailija. Tilaisuuden alussa presidentti Jari Kovalainen antoi klubin standaarin kesävaihtoon lähtevälle Anna-Mari Eerolalle. Anna-Marin kohdemaa on Etelä-Afrikka ja siellä White River -niminen klubi.


Klubimme on saanut 2 uutta PHF-arvoa. Toinen palkittu Antero Vartiainen ei päässyt vastaanottamaan omaa arvoaan. Jouni Haajanen kertoi omasta rotariajastaan ensin Lappeenrannassa ja nykyisin Hämeenlinnan klubissa.



Käätyjenvaihdossa Jari Kovalainen luovutti ketjut uudelle presidentillemme Timo Heinoselle. Puheessaan Jari kiinnitti huomiota erityisesti jäsenyysasiaan. "Jos nykyiset johtajat perustaisivat rotaryjärjestön, niin millainen se olisi", pohti Jari. Hän kiitti saamastaan tuesta presidenttivuoden aikana.


Uusi presidentti Timo Heinonen totesi, että eri järjestöjen kilpailu jäsenistä ja heidän vapaa-ajastaan on kovaa. "Mitä 30-40-vuotias isä tai äiti saa rotaritoiminnalta", kysyi Timo omassa vastauspuheessaan. Myös Timon mielestä jäsenhankinta on yksi tulevista painopisteistämme.


HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE!



Ei kommentteja: