Hämeenlinnan Rotarykalenterit

12.9.2010

Rotarian Leadership Academy jatkuu HAMK:ssa

Hyvä Rotary


Tervehdys Hämeen ammattikorkeakoulun liiketalouden koulutusohjelmasta ja alkaneelta lukuvuodelta. Viime talvena jouduimme siirtämään The Rotarian Leadership Academyn luentojen toteutusta opintoihin ilmoittautuneiden opiskelijoiden vähäisen määrän vuoksi. Yhtenä syynä tähän varmaan oli, että saimme varmistettua Hämeenlinnan rotaryklubien kanssa luennoitsijat vasta jouluviikolla ja toteutuksen piti alkaa heti vuoden alussa. Toteutuksen tehokas markkinointiaika jäi lyhyeksi. Nyt voimme kuitenkin lähteä tiedottamisessa ajoissa liikkeelle, koska toteutukseen lupautuneet luennoitsijat ovat jo tiedossamme.

Rotary Leadership Academy – Johtajuus käytännössä, 5 op – sisältyy vapaasti valittaviin opintoihin ja on tarjolla HAMKin kaikkien koulutusalojen opiskelijoille. Vuoden 2009 toteutuksessa oli mukana yli 90 opiskelijaa.

Opintojakson tavoitteena on ,että opiskelija saa kokonaiskuvan johtamisen eri osa-alueista ja ymmärtää johtajuuden merkityksen organisaation tulokselliselle toiminnalle. Hän oppii myös näkemään johtajuuden teorian toteutumisen käytännön toimintamalleissa sekä tarkastelemaan eri alojen organisaatiota johtamisen näkökulmasta.

Opintojakso toteutetaan yhteistyössä Hämeenlinnan Rotariklubien ja The Rotarian Leadership Academyn kanssa kymmenen luennon luentosarjana käytännön henkilöstöjohtamisesta. Luentoja on mahdollista seurata myös verkkoluentoina. Luennot ovat torstaisin klo 17-18.30 Visamäessä

Terveisin
Leena Ahonen
Lehtori / HAMK Liiketalous

Ei kommentteja: